کد مطلب: 171896
کشته شدن ۲۱ غيرنظامي سوري در الرقه
تاریخ انتشار : 1396/03/16 08:27:54
نمایش : 2603
معارضان سوري از کشته شدن ۲۱ نفر از غيرنظاميان سوريه در حملات هوايي ائتلاف بين المللي به الرقه واقع در شمال اين کشور خبر دادند.













 


به گزارش هفت چشمه به نقل از فارس، گروه موسوم به «ديده بان حقوق بشر سوريه» وابسته به معارضان اعلام کرد که در ادامه جنايات ائتلاف آمريکايي عليه غيرنظاميان سوري، ۲۱ نفر ديگر در روز دوشنبه کشته شدند.

معارضان سوري گزارش دادند که ۲۱ نفر از غيرنظاميان سوري هنگام فرار از الرقه واقع در شمال سوريه در حملات هوايي ائتلاف آمريکايي کشته شدند.

منابع سوري اوايل هتفه جاري نيز از کشته شدن دست‌کم ۴۳ غيرنظامي در بمباران جنگنده‌هاي ائتلاف به رهبري آمريکا در رقه سوريه خبر دادند.

مرکز هماهنگي عناصر مسلح سوري از کشته شدن پنج نفر از غيرنظاميان سوريه در حمله توپخانه‌اي «نيروهاي دموکراتيک کُرد سوريه» تحت حمايت آمريکا در شهر الرقه خبر داد.

خبرگزاري «سانا» سوريه امروز شنبه اعلام کرد که «ائتلاف آمريکا به عمليات خود عليه مردم سوريه ادامه مي‌دهد و اين بار در حملاتي که نيمه شب گذشته در شهر رقه انجام داد، دهها غيرنظامي که اغلب کودک و زن بودند کشته شدند».

جنگنده‎هاي ائتلاف بين المللي به رهبري آمريکا چند روز گذشته هم مناطق مسکوني شهروندان سوري ساکن شهر الرقه را بمباران کردند.

انتهاي پيام/ح











 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg